Voileipäkakku 50 hengelle (kala ja kinkku)
Keittiökriitikko
Keittiökriitikko
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 50-60 hengelle
  • 50 palaa paahtoleipää
  • 4 isoa pakettia
  •  
  • täyte
  • 900 g-1kg saunapalvikinkkua (palana tai viipaleina, ei väliä)
  • 3 punaista paprikaa
  • 3 maustekurkkua 3 punttia persiljaa
  • 5 prk (750g) ranskankermaa
  •  
  • kostuttamiseen
  • 1 l vettä
  • 1 lihaliemikuutio
  • (HUOM! liemen määrä on ohjeellinen ja riippuu leivän laadusta, lue ylhäältä infoa kakun kostuttamisesta)
  •  
  • kuorrutus
  • 200 g maustettua tuorejuustoa, esim. yrtti tai ruohosipuli
  • 4 dl kermaa
  •  
  • koristeluun (kuvan mukaisesti)
  • 2 punttia persiljaa
  • muutama kirsikkatomaatti
  • ½ rs viinirypäleitä
  • 1 rs ohuita saunapalviviipaleita
  • 1 puntti herneenversoja
  •  
  • täyte
  • 1 kg lämminsavulohta
  • 3 maustekurkkua 2 punttia tilliä
  • 2 rasiaa ( 200g) kylmäsavulohituorejuustoa (Valio)
  • 5 prk (750g) ranskankermaa
  • 1 limen mehu
  •  
  • kostuttamiseen
  • 1 l vettä
  • 1 kalaliemikuutio
  • (HUOM! liemen määrä on ohjeellinen ja riippuu leivän laadusta, lue ylhäältä infoa kakun kostuttamisesta)
  •  
  • kuorrutus
  • 200 g maustettua tuorejuustoa (yrtti, kylmäsavulohi tms)
  • 4 dl kermaa
  • 1 puntti tilliä hienonnettuna
  •  
  • koristeluun (kuvan mukaisesti)
  • 300 g kylmäsavulohta
  • 1 puntti herneenversoja
  • ½ rs viinirypäleitä

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.