Nälkäisenä ja +7h koneella istuttua ei kotiin tullessa tosiaan ole ensimmäisenä mielessä a) ruoka-annosten kokkaaminen ja asettelu nätiksi b) läppärin uudelleen käynnistäminen… Na-aaaa
Olen aina haaveillut tekeväni kunnon juuresta leipää. Leivotaan-lehti (2/2016) esitteli kevään numerossaan leipuriksi ryhtyneen entisen yritysjohtaja Jens Spendrupin, joka on leiponut hapanleipää juuresta jo vuosikymmeniä, ennen kuin se edes tuli muotiin
Hapantaikinajuuren käynnistämisestä juttua täällä. Bagelit, amerikkalaiset vesirinkelit, tarjotaan runsailla täytteillä ja ne on tuttu näky meidänkin kahviloissa
Mitä sata vuotias Suomi syö. Mitkä ovat vuoden 2017 ruokatrendit. Päätin minäkin laittaa lusikkani soppaan pohtimalla, mikä on nousussa ruokarintamalla
Nimittäin kuntosalirutiinin käynnistäminen uudelleen koiven katkaisun jälkeen. Lujille se on ottanut. Olen lähinnä käynyt hiukan kuntopyöräilemässä ja IP-saunassa lukemassa Punaisen Lokakuun Metsästystä, mutta tällä viikolla sitten sain kiinni vanhasta viha-rakkaussuhteestani siihen kerpeleen fillariin
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.