Kiitos taas kerran siskolleni, keneltä sain muovikassillisen kotipuutarhan omenia. Omenia oli kuitenkin niin paljon, että niitä ei pystynyt syömään pois ja että ne eivät mätänisi käsiin, leivoin osasta omenista omenapiiraan
Mustaherukkapiirakka. Tämä piirakka on todella mustaherukkainen ja herkullinen - ja nopea valmistaa. Mustaherukat pääsevät ihanasti oikeuksiinsa sillä niiden suhteen ei ole piirakassa säästelty
1. Ruskista voi, kunnes se alkaa olla ruskeaa ja tuoksuu pähkinäiseltä. Anna jäähtyä 10 minuuttia. Jauha kookoshiutaleet ja sekoita ne mantelijauheen ja vehnäjauhojen kanssa
Meidän pikkuruinen herukkapensas teki juuri sen verran marjoja, että saatiin aikaiseksi yksi hyvä piirakka ja vielä pari kourallista naposteltaviksikin
Seuraava kookoksinen mustaherukkapiirakka valmistui vegaanivieraitamme ajatellen. Kutsut on nyt lähetetty, joten juhlavalmistelut voivat virallisestikin alkaa
Mun mumma kutsui mun isoveljeä aikoinaan tasmanian tuholaiseksi. Mä oon vakaasti sitä mieltä, että tämä ominaisuus on periytynyt tuohon mun muuten niin ihanaan pikkumieheen
Mustaherukkapiirakka (n. Aina ei keittiössä suju kaikki toivotulla tavalla. Minun teki kovasti mieli omenapiirakkaa ja ryhdyin tuumasta toimeen piirasta tekemään
Eli raparperipiirakkaa olisi tarjolla. ) Teen usein tämmöiset makeat piirakat kermaviilitäytteellä, mutta tällä kertaa laitoin Turkkilaista jugurttia eli partaäijää
Helppo, nopea ja hyvä. Ohje täältä. murotaikinapohja3 dl mustaherukoita100 g valkosuklaata250 g mascarponejuustoa1 dl sokeria1 muna1 tl vanilijasokeriaUuni 175°C
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.