Y. k. s. i. p. a. r. t. ä. u. h. e. l. n. o. v. ,. y. j. O. m. b. d. M. I. (. -. ). ö. S. N. c. L. 2. 5. 0. 9. f. 6. R. 3. 1. A. T. w. G. g. H. z. +. K. E. J. P. d l. m i
M. i. e. t. k. ö. m. ä. v. a. r. u. s. h. o. n. O. p. j. N. y. l. ,. d. K. b. g. -. G. c. q. P. H. 4. …. 1. 5. 0. f. 3. w. 2. L. S. /. (. ). V. T. J. k g. d l. t l
Karamelli-nyhtöpossu on helppo valmistaa, niin HYVÄÄ ja suhteellisen edullistakin. Kylläpä ajatukset taas rönsyilee, joten hypätään nyt asiasta villasukka, takaisin siihen ruokaan
Minunkin blogista löytyy nyhtöpossun lisäksi nyhtökanaa ja nyhtölammasta. Nyhtöpossua on tehty viimeisen vuoden aikana ahkerasti vaikka millä reseptillä
Nyhtöpossua voi laittaa oikeastaan melkein mihin vain ja tässä on kastikekin valmiina. Syksy ja pitkään kypsytetyt lihat ovat meillä se juttu tällä hetkellä
Lisää keiton päälle nyhtöpossua tai broileria, raejuustoa tai kananmunalohkoja. Sain sisareltani viisi lehtikaalin tainta ja istutin ne kohopenkkiin, suojakankaan keskelle leikattuihin reikiin
N. y. h. t. ö. p. o. s. u. 4. a. n. 1. ,. 2. k. g. r. l. e. i. M. ½. d. R. S. J. K. m. T. j. V. B. Q. (. I. ä. ). O. Y. H. v. f. 0. 5. -. 6. A. L. c. w. /. 4 2. k g. t l
J. e. ,. n. y. t. u. l. i. h. v. ä. ö. p. o. s. a. I. r. j. k. C. m. d. T. (. ). b. g. N. O. c. S. P. x. -. M. H. f. E. 2. 4. ½. 1. A. z. L. 5. 0. 6. K. R. a l
P. i. t. k. ä. s. a. o. l. j. v. r. e. h. d. p. u. -. m. H. n. b. q. c. O. ö. y. N. g. ,. V. T. w. '. E. K. ). S. C. 1. 6. B. 2. 0. 7. 5. 3. L. R. (. M. A. I. 4. k g. d l. t l
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.