E. h. d. i. n. p. ä. s. t. e. v. l. y. k. u. o. a. ,. m. M. ö. j. r. -. O. b. V. J. H. Y. K. S. I. g. (. T. ". C. 2. 0. D. ). 5. 1. F. z. 4. >. ( l. d l
Lisäsin ohjeeseen MarianneCrush muruja makua antamaan. Oikein herkullinen tuli, mutta kannattaa antaa tortun levätä yön yli, että marianne karkin maku tulee esille
L. e. i. v. o. n. t. ä. r. a. k. u. ,. j. y. h. l. s. m. -. ). K. d. I. 4. 1. 3. /. p. 2. V. ö. (. N. 5. S. A. R. O. T. Ä. E. P. 7. 0. M. 6. C. 8. 9. d l
Sydänsurujen kakku. Tämän ohjeen oli siskoni työkaveri löytänyt netistä. Kävin tutkimassa ohjeen printissä ollutta linkkiä, mutta lähdesivustoa ei enää ollut olemassa
Yhdistä vaahdot ja lisää mariannerouhe (kaupasta löytyy myös valmista mariannecrush -rouhetta) ja paloittele käsissäsi keksit sitä mukaa, kun lisäät ne vaahtoon ja kääntele nuolialla sekaisin
N. y. t. o. n. j. k. u. h. e. r. v. a. i. d. ä. l. m. p. -. ". T. s. ,. K. Y. ). O. g. 5. 0. 3. (. 1. /. 2. H. ö. M. V. S. P. L. ∅. c. °. C. A. I. +. / l. r k. d l. t l. c m. m i
Kruunun kakku on, varsinkin Ruotsissa, hyvin suosittu gluteeniton manteli-perunakakku. Itse tutustuin kakkuun suosikkiohjelmani Strömsön kautta, jossa kokki Paul Svensson jakoi tämän ihanan mehevän ja kostean herkkukakun ohjeen
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.