Arkiklassikko: muusia ja soosia
Lande Living
Lande Living
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 400 g naudan sisäpaistisuikaleita
  • 200 g porsaan kylkiviipaleita
  • 1 iso sipuli
  • 2 valkosipulinkynttä kourallinen kuivattuja suppilovahveroita
  • pari rkl voita
  • pari rkl vehnäjauhoja
  • 5 dl lihafondia (Knorr Fond du Chef)
  • 1-2 dl vettä
  • 1 rkl tomaattipyrettä
  • 1 tl Dijon-sinappia
  • 1 tl omenaviinietikkaa
  • yrttisuolaa, mustapippurirouhetta
  • 1-2 rkl smetanaa

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.