Tässä siis ensimmäisen testin tulos pitsapohjan osalta. Tulen kyllä jatkojalostamaan gluteenittoman pitsapohjan ohjetta, jotta saan aikaan täydellisen alustan täytteille - mutta sillä aikaa, tämä on varsin hyvä vaihtoehto
Takaisin tähän pitsapohjaan, tähän ei todella tule kuin 5 ainesta joita varmasti löytyy jo kotoa. Pitsapohjan voi paistaa valmiiksi etukäteen ja lisätä täytteet myöhemmin, laita vain takaisin uuniin pitsavastuksille noin 5 minuutiksi tai kunnes täytteesi ovat kuumentuneet tarpeeksi. Pitsapohjan voi paistaa valmiiksi etukäteen ja lisätä täytteet myöhemmin, laita vain takaisin uuniin pitsavastuksille noin 5 minuutiksi tai kunnes täytteesi ovat kuumentuneet tarpeeksi
Pitsapohja on kyllä hankala saada juuri kohdalleen. Hetki siinä menikin, että sai aikaan juuri sopivan pitsapohjan, mutta luulempa että tällä ohjeella tulen tekemään jatkossa kaikki pitsat
Täysjyväinen pitsapohja. Painele jauhotetuilla sormilla ohut pitsapohja pellille. Levitä pitsapohjan päälle valkoinen kastike ja ripottele siihen päälle 2/3 juustoraasteesta
Rukiinen pitsapohja. Painele jauhotetuilla sormilla pitsapohja pellille. Levitä pitsapohjan päälle ketsuppia ja rouhi siihen päälle myllystä mustaa pippuria
Olen jo pitemmän aikaa miettinyt vaihtoehtoa normaalin pitsapohjan tilalle, ja useampia reseptejä yhdistelemällä sainkin aikaan pitsapohjan ja itse pitsan, joka on kevyt, kuitupitoinen ja proteiinipitoinen
Siitähän voi tehdä rapsakkaa pitsapohjaa, ohje täällä ja täällä. Täydelliset falafellit. Olen joskus kokeillut tehdä falafelleja sellaisesta valmisseoksesta, tiedätkö
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.