Macaron-leivokset pätkistäytteellä (ja italialaisella marengilla)
Suklaapossun leivontablogi
Suklaapossun leivontablogi
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • n. 25 kpl
  •  
  • Aineet
  • 150 g mantelijauhoa
  • 150 g tomusokeria
  • 60 g (n. 2 munan valkuaiset) valkuaista
  • 35 g sokeria
  • 60 g (n. 2 munan valkuaiset) valkuaista
  • 150 g hienoa sokeria
  • 50 g vettä
  •  
  • Täyte
  • 140 g Pätkiksiä
  • 1.5 rkl kermaa
  • 75 g maustamatonta tuorejuustoa

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.