J. o. u. l. k. s. a. n. h. i. e. r. ä. v. t. ö. m. c. j. p. -. (. ,. ). S. K. d. b. g. C. z. y. P. N. E. 1. f. /. 2. L. O. V. T. U. M. w. 7. 0. 3. 4. 9. &. A. t l
Kaikken tämän herkun päälle asettelin valmiiksi pintamaustetut broilerin fileepalat. Eilinen oli taas niitä päiviä, että olisi ihan hyvin voinut jättää koko päivän väliin
Leivontablogini saa uuden pikantin mausteen ruokapostauksen muodossa. En todellakaan ole mikään hyvä kokki, mutta ajattelin jakaa netin kautta jälkikasvulleni helppoja ja nopeita opiskelijan ruokia
Pakko jakaa yksi viime viikkoinen juttu teidän kanssanne, vaikkei se ruokaan liitykään. Meillä on suunnitelmissa jatkaa remppatouhuja ja laittaa tuvan käyttövesiputket uusiksi
Uuden vuoden juhlintaan olin valinnut pakastimessani olleen hirvenpaistipalan, jonka olin saanut Museokadun sienikummiltani Elisalta ja säästänyt sitä jotain erityistä reseptiä varten
400 g broileria (broilerinuijat käyvät mainiosti, itse käytimme hieman rasvaista paistipalaa). Muutama viikko sitten sähköpostiini tipahti viesti kuvan kera sekä kysymys, mitä ruokalajia mahtaa kyseinen kuva edustaa ja että löytyisikö lisäksi vielä reseptiäkin
1. Liuota liemikuutiot kiehuvaan veteen padassa. Laita broilerinpalat joukkoon ja keitä yhdessä laakerinlehden, porkkanapalojen ja sipulilohkojen kanssa kannella peitettynä 35-40 minuuttia
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.