Kuvahan on kuin 80-luvun keittokirjasta, hah hah, kyl se on ihan viikko sitten otettu. Mut juu asiaan, en ollut ikinä syönyt falafelei, koska ne on varmaan ihan ällöjä, väärin nehän olikin tosi hyviä, varsinkin ite tehtynä
V. ä. l. i. a. k. v. h. n. y. s. t. m. e. r. -. ,. j. o. u. p. d. S. T. ö. M. b. g. J. ). K. 1. c. é. f. î. 0. 2. /. L. 5. A. N. ". D. H. C. E. (. &. d l. t l
Joitakin viikkoja sitten kävin taas falafelilla Hippo luomufalafelipaikassa,ja huomasin Hipon todella monipuolisessa kastikebaarissa uuden kastikkeen,joka oli tehty valkosipulista ja säilötyistä sitruunoista
Leena Lumi kyseli joku aika takaisin pihvien paistamisesta. Aikaisempi postaus asiasta tässä. En ole mikään pihvimestari, mutta sen verran tähän ikään mennessä on opittu, että paksuja pihvejä on ihan turha paistella pelkästään pannulla ja että paksustakin lihasta voi saada todella herkullisen pehmeää
Joskus yksinkertaiset asiat on niitä parhaita, kuten tämä mukavan mausteinen, lämmin perunasalaatti. Niin ihanaa, että vahingossa tuli kyllä syötyä paljon enemmän kuin oli tarkoitus
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.