- Upeaa, että leipoja onitse kehitellyt kyseisestä lempikakustaan raakakakkuversion. Osallistuin leivontafoorumin huhtikuun haasteeseen, jossa teema oli
H. y. v. ä. a. l. k. n. u. t. o. i. e. ,. j. s. d. m. p. U. b. g. h. r. J. ö. ). P. O. /. K. S. T. -. M. c. V. E. L. +. &. R. 1. (. 3. w. 2. ½. B. ". ) l. d l
Onneksi sitä vielä löytyy pakkasestakin. Lauantai aamuna sitten tein valkosuklaamoussen päälle. Olen jo jonkun aikaa halunnut kokeilla "kaksi-osaista" juustokakkua
Vatkaa huoneenlämpöinen voi ja sokeri vaahdoksi, sekoita kuivat aineet. Pariviikkoa sitten juhlittiin mökillä kaverin synttäreitä ja sen kunniaksi pitihän sitä kesäinen kakku tehdä
monenmonta kertaa meinannut sanoa miehelle että tuotko kaupasta laskiaispullan, mutta luonto ei ole antanut periksi ne pullat kun pitää leipoa itse ja täyttää itse mieluisilla kermavaahto hillo ym
N. y. t. o. n. j. k. u. h. e. r. v. a. i. d. ä. l. m. p. -. ". T. s. ,. K. Y. ). O. g. 5. 0. 3. (. 1. /. 2. H. ö. M. V. S. P. L. ∅. c. °. C. A. I. +. / l. r k. d l. t l. c m. m i
Raaka porkkanakakku on ollut ajatuksissa useissa tilanteissa ja olinkin tallentanut kirjanmerkkeihin useanerilaisen porkkanakakun odottamaan oikeaa hetkeä
Sen olen huomannut, että jos käyttää valmiskakkupohjaa, niin kannattaa kostuttaa tosi runsaasti. Tätä pitää laittaa paljon, koska mulla ainaki lähti kakku mukaan, jos yritti saada liian ohutta kerrosta
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.