L. a. u. r. C. l. d. e. n. t. o. i. j. ä. k. -. s. U. p. P. m. A. v. h. f. K. ,. J. ). S. y. ö. O. M. N. H. T. E. 1. 4. g. 5. 2. 0. V. I. R. Ä. F. (. 6. 8. /. 3. k g. d l. t l
Kuusenkerkkä graavattu lohi, kuusenkerkillä maustettua graavilohta. Graavattu lohi kuuluu ehdottomasti kesään, se on myös suuri osa joulua ja olen maustanut graavilohta monella eri mausteella, parhaimmat ovat kuitenkin mustan seljankukilla graavattu ja korianterilla graavattu lohi tämän kolmannen, kuusenkerkillä graavatun lohen lisäksi
Olen maininnut aiemminkin pororeseptiemme yhteydessä, että uunituoreen kotimme uunituoreessa pakastimessa köllötteli puolikas poro jo ennen kuin olimme edes muuttaneet sisään
N. y. t. v. i. m. e. n. ä. s. k. a. r. j. o. l. u. ,. h. T. (. M. 4. /. 0. 9. ). p. c. d. W. ö. C. 1. -. 2. P. E. ½. g. 5. 3. V. K. S. A. “. ”. f. H. R. b. J. ) l. k p. p k. p s. r k
punajuurigraavattualohtarosepippurigraavattu … konjakki suolattua … miedosti suolattua yrtti … akvaviitimarinoitua … savustetulla suolalla mehustettua … kalafilee mielellään tasapaksu ruohittua valkopippuria tai/ja - mustapippuria12 - 24 tuntia kevyen painon alle Nypi vinoruodot pois ennen kalan graavaamista
Suolaista mustan seljankukalla graavattua lohta, uusi ote vanhaan tuttuun graavattuun loheen jolle aina löytyy oma paikka juhlaruokien seasta pöydällä sekä Jouluna talvella että kesällä Juhannuksena
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.