Tämä ei ole sama resepti jolla äitini teki lapsuudessani lanttulaatikon, vaan vaihdoin reseptiä MysiLahtisen reseptiksi, muistaakseni joku 5-6 vuotta sitten
M. y. s. i. L. a. h. t. n. e. o. p. u. m. l. k. ö. ä. j. H. r. ,. v. d. -. G. R. &. (. 4. /. 2. 0. 1. ). N. T. O. x. J. f. g. S. K. C. 3. %. E. 8. A. I. Y. P
L. i. n. s. d. t. r. ö. m. p. h. v. o. a. l. e. u. k. ,. ä. (. j. y. ). E. M. T. K. 8. 0. g. -. 3. 5. 1. 4. S. w. V. P. A. 2. 9. 6. %. F. c. b. ) L. t l
Nyt sitten tein keiton tällä ohjeella, joka alunperin on MysiLahtisen käsialaa. Sulata voi kattilassa (Mysi ohjeistaa käyttämään rautapataa mutta sellaista ei nyt ollut käsillä), kuullota voissa sipulit mutta älä ruskista niitä
M. a. n. t. i. ä. y. o. l. e. v. m. u. s. k. p. j. P. r. ,. h. T. L. ö. N. K. d. O. H. g. F. -. W. R. C. b. 4. 5. 0. J. . 2. (. ). 1. 7. S. A. 6. V. I. x. c. f. d l
Muita MysiLahtisen keittokirjoja ovat mm. Tämän kirjan löytäminen oli jonkinasteista kohtaloa. Kävin kuopuksen kanssa kirjastossa tarkoituksena vain palauttaa kirjoja ja katsoa olisiko seuraava osa Uppo-Nallea hyllyssä paikalla
Laitan tähän nyt kuitenkin tuon MysiLahtisen oikean ohjeen raaasta naudan lihasta, koska omani tein pirkulleen tällä ohjeella, vaikka paistini oli jo kertaalleen paistettua
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.