Viime vikonloppuna ikkunanpesijät ja muut raskaan työn ratajat tarvitsivat ihan tuntia ruokaa, joten päädyin tekemään possun ulkofilettä kääräistynä pekoniin
1,2 kg poronfileetä. Sulata pannulla nokare voita ja paista filee kauttaaltaan ruskeaksi. Kypsennysajaksi riittää noin 2 minuuttia, jolloin liha jää keskeltä punertavaksi
Pekoniinkäärittyä parsaa ja hollandaisekastike 4. Parsa aika alkaa olla kohta parhaimillaan ja tuota terveellistä herkkua saa taas Suomestakin kohtuu hintaan
Poron ulkofileellä herkuteltiin isänpäivänä ja mies oli erittäin tyytyväinen illallisen antimiin. Poronulkofileetä oli säästelty pakkasessa odottamassa erikoistilannetta
Paketoi pekoniin käärityt rintapalat ruistaikinan sisälle, pistele pintaa muutaman kerran haarukalla, voitele munalla ja paista 230 asteisessa uunissa n
Pekoniin kääritty mureke. Lapset tilasivat jauhelihamureketta ruoaksi. Ensin suunnittelin tekeväni murekkeen ja lisäksi sienikastike ja paahdetut juureskuutiot, mutta suunnitelma muuttui lennossa
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.