Testasin aiemmin reseptin toimivaksi ja nyt vähän tuunasin sitä. Puolita aurinkokuivatut tomaatit ja valuta siivilässä ylimääräinen neste pois oliivien kanssa
Koko päivän vihmoi sadetta ja tuuli myrskysi. Ulkona ei kauheasti huvittanut olla, joten oli hyvää aikaa sisällä kokkailla, ja päätin yllättää iltavuorosta tulevan miehen pienillä naposteltavilla
Vaikka rakastan leipoa (ja syödä. Tässä herkullisessa piirakassa yhdistyvät monta lempimakuani, nimittäin vuohenjuusto, pinaatti, aurinkokuivatut tomaatit ja oliivit
Leipä on kosteaa ja rakenteeltaan ehkä enemmän muffinimainen kuin leipämäinen. Ihan ensin voisi muistaa ottaa ja antaa allergialääkkeet itse kullekin tarvitsevalle
H. a. r. m. i. t. k. u. n. ä. o. b. l. g. y. h. ,. e. v. K. s. p. j. f. E. ). N. d. (. B. ö. J. 2. -. R. P. Y. 6. 0. 3. x. c. 5. 1. w. L. 4. 7. A. O. M. c m. t l. d l
Kalaruuat on mun lemppareita ja kesäaikaan syödään erilaisia kaloja monta kertaa viikossa. Talvisin en välttämättä ehdi hakea tuoretta kalaa ihan niin usein kun haluaisin ja tuoreus on kyllä ihan ehdoton juttu kalan kanssa
Huusholliimme ei ole vuosikausiin tullut muita lehtiä kuin Maku, jonka siskoni on minulle sen julkaisemisen alusta saakka tilannut lahjaksi joka vuosi uudestaan ja uudestaan
Se antaa niin paljon mahdollisuuksia ja ennen kaikkea hyvää makua leivonnaisiin. Voitele jajauhota kaurahiutaleilla vähän yli litran vetoinen leipävuoka
Kreikkalainen leipä menee vähän samaan sarjaan kuin peltipiirakka. Tosin kaupunkilomalla Jyväskylässä maistelin erinomaista piirakkaa, jonka täytteessä oli perinteisen jauhelihanja riisin lisäksi pinaattia
RASIA KIRSIKKATOMAATTEJA. PASTAA JA BASILIKAA + PARMESAANIA. Oon viimeaikoina syönyt paljon myös kalaa ja äyriäisiä, koska sekasyöjän kanssa eläminen ei aina oo se helpoin kombo ruuanlaiton suhteen
Pidän tosi paljon erilaisista ruokaisista salaateista ja niitä tuleekin tehtyä todella usein. Muutamia viikkoja sitten kuvasin meidän lounassalaatiin Instagramin Storiesiin ja sain paljon viestejä, joissa kyseltiin mitä kaikkea salaatissa oli
Yksi lama-ajan lapsuuden ikonisimmista ruoista oli jauheliha-perunalaatikko. Laatikkoon tuli tasan perunasiivuja, sipulia, jauhelihaa, paria perusmaustetta ja kuorrutteeksi juustoa jakorppujauhoja
Poista mozzarellapallo pakkauksesta ja kuivaa sen pinta talouspaperilla. Juusto on helpompi raastaa kohmeisena ja jääkylmänä se ei myöskään tummu uunissa liian nopeasti
Klassisesta toscanalaisesta Panzanella tomaatti-leipäsalaatista, on helppo loihtia kokonainen lämmin ateria lisäämällä annokseen kanaa ja paistamalla se uunissa
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.