Entrecote onnistuu toki grillissä ilman sousvidetäkin. Pihatöissä vietetyn päivän jälkeen grillattu, suussasulava liha, maukas kukkakaalipihvi ja chimichurrin potkaisu tekivät minusta maailman onnellisimman naisen
Flank steak on parhaimmillaan mediumina ja siksipä se sopii mainiosti sousvide kypsennykseen, jossa ruokaa kypsennetään pitemmän aikaa matalassa lämmössä vesihauteessa
Omien synttäreiden ja tulevan itsenäisyyspäivän kunniaksi tein uunijäätelöitä. Nämä on helppo tehdä etukäteen jo paljon ennen juhlia ja kaivaa pakastimen uumenista esiin vasta ennen tarjoilua
Ohjeen sain Sly-pariltani ja sen alkuperä on Yllätyskaku-kirjasta. Omaan tyyliini, tein pieniä muutoksia, koska haluaisin olla taloudellinen ja välttää hävikkiä
Minun täytyy kyllä myöntää, etten ole tätä jäätelökakkua tehnyt, kun joskus nuorena kokeilin ja silloin epäonnistui, mutta nyt oli kyllä aivan nappi suoritus
Päivällisellä meillä oli tänään chicken sousvide, eli tasalämmössä kypsennettyä broilerin filettä. Aina eivät lahjat pitempään yhdessä olleiden ihmistenkään kesken osu niin kohdalleen, joskus sitten taas todellakin
Minun paha puoleni on että olen huono tekemään jälkkäreitä ja mitään makeaa ylinpäätänsä. Toisaalta kyllä meidän perheessä makea tekee huonosti kauppansa, mutta tässä on helppo ja nopea pikku jälkkäri ruoan päätteeksi jonka jopa minä jaksoin valmistaa
Uunijäätelö on täydellinen jälkiruoka, jossa yhdistyvät kuuma ja kylmä. Kokeile vaniljajäätelön tilalla mansikka-, suklaa- tai oikeastaan mitä vaan jäätelöä
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.