Voi leikitellä mielikseen,voi ottaa jättää paikoilleentai olla niin kuin luonnostaanja maata vaan. Mansikkajäädyke maistui herkulliselta jälkiruokaviinin kera
1. Säästä neljä kaunista hedelmää koristeluun ja suikaloi loput. 2. Sekoita suikaleet jogurtin kanssa, jonka olet maustanut tomusokerilla ja vaniljasokerilla
5 dl mansikoita3 dl vispikermaa1 tl vaniljasokeria1 kananmuna1 dl sokeriaKoristeluun. ½-1 dl vispikermaa½ rkl vaniljakreemijauhetta Vaahdota kerma, ja lisää siihen vaniljasokeri ja puolet tavallisesta sokerista
Sekoita ohukaistaikinan ainekset keskenään ja paista ohukaiset. Tai jäätelöä ja sulat. 1 rkl juoksevaa margariinia tai ruoka öljyä. 1 rkl juoksevaa margariinia tai ruoka öljyä
Yhtään perinteistä kaalilaatikkoa väheksymättä, halusin tuoda tähän ruokaan jotain uutta. En normaalisti välitä kaalilaatikosta, mutta varhaiskaalissa on sitä jotain
Kääntele taikina sekaisin nuolijan avulla. Lisää lopuksi sulatettu voi ja sekoita varovasti tasaiseksi ja kaada taikina voideltuun tai leivinpaperilla vuorattuun piirakkavuokaan
kolmen raaka-aineen "jogurttijäätelö" tai pehmis, jonka pohjana on jäinen banaani (ja jogurtti). Kuulostaa uskomattomalta, mutta totta se on - ja kaiken lisäksi superhyvää ilman turhia lisäaineita tai sokeria
Kiireisen ihmisen joulupöytään sopii hyvin tällainen helppotekoinen mansikkajäädyke, jonka voi valmistaa jo hyvissä ajoin pakkaseen odottamaan herkutteluhetkeä
Voi tuijottaa valkoisia kaakeleita tai pistää silmät kiinni. Jotain oikein hyvää. Sitä voi suunnitella monta tuntia, käydä kaupassa hartaasti ja upottaa kätensä taikinaan
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.