Mustikkarahkatorttu 6000
Valkotippuri
Valkotippuri
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • Pohja
  • 100 g voita (huoneenlämpöistä)
  • 1 dl sokeria
  • 3 dl vehnäjauhoja
  • 1 tl leivinjauhetta
  • 1 kananmuna
  • Jauhotus
  • voita ja korppujauhoja
  • Täyte
  • 500 g maitorahkaa
  • 150 g voita (sulatettua)
  • 120 g smetanaa
  • 3 munankeltuaista 1½+½ dl sokeria
  • 2 tl vaniljasokeria
  • 1 tl raastettua sitruunan kuorta
  • 2 tl sitruunamehua
  • 2 rkl perunajauhoja
  • 3 munanvalkuaista

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.