Minun grillikauteni aloituksen inspiraatio löytyi Aasiasta, jonka mausteiset maut, raikkaat yrtit ja kasvisten monipuolinen käyttö ovat erityisen lähellä sydäntäni
yrttejä (minttua, lehtipersiljaa. Revittyä lammasta kannattaa kerralla tehdä hieman enemmän. Laita liha ja puolitetut (ei tarvitse kuoria) kasvikset isoon uunivuokaan
Perunaa grilliin. pohjoisen maamme miehet ja naiset niin hyvinä kuin huonoinakin aikoina. ovat jokaiselle tuttuja, mutta harmittavan vähän törmää perunan käyttöön grilliruokien
Grilli koeponnistettiin jerk-broilerilla ja grillatuilla bataateilla. Yleensä olemme grillanneet bataatin ilman esikypsennystä ja onnistuuhan se niinkin
Pari päivää sitten kokkailin kebakoita ja pitaleipiä. Jos päädyt kokkaamaan tällä ohjeella lammasta, nautaa, kanaa tai vaikkapa possua, niin muista että maut vain paranevat jos maltat syödä sen vasta seuraavana päivänä
V. i. k. o. n. l. p. u. a. y. e. s. ä. j. t. r. h. m. v. d. N. M. L. P. A. -. R. ,. K. S. I. E. J. U. T. O. 1. 0. g. 2. ö. 5. (. c. ). 3. 7. b. é. d l. t l. m l
Oi mikä kaunis syyskuun ensimmäinen perjantai-iltaja viipyilevä aurinko. Illan dinnerisuunnitelma vaihtui lennossa ja kokkauspaikka sisäkeittiöstä ulkokeittiöön
Nosta pohjagrilliinja kypsennä, kunnes alapinta on saanut kevyesti väriä. Se, mikä kuitenkin oli selkeästi uutta ja erilaista, oli pohjan voittamaton rapeus
Kaada pannulle tilkka vettä, anna kiehahtaa ja kaada pataan. Pitkä haudutus pyöristää runsaan makumaailman ja maistelu matkan varrella takaa, että mauat ovat tasapainossa, eli ohjetta ei pidä noudattaa orjallisesti, vaan miettiä tarvitaanko jotain lisää
O. t. a. k. o. p. i. m. u. n. j. s. e. L. l. N. y. ä. r. ,. C. h. c. v. g. d. I. K. ö. M. z. J. H. G. A. (. E. S. T. ). q. P. ". R. 2. 1. /. b. V. f. B. w. -. '. x. 4. 5. 0. 3. W. F. 8. 6. Y. f L. d l. t l
K. a. r. h. u. e. n. v. m. t. i. o. d. p. k. s. g. l. j. ä. O. ,. ö. L. y. T. R. &. V. N. B. G. b. (. 4. /. 2. 0. 9. ). 1. -. P. S. M. z. w. c. 3. Z. 5. I. A. 6. d l
Lapa on suosikkini pulled porkiin ja pitkään haudutettuihin keitto- tai pataruokiin, mutta monipuolisuudessaan kassler on ihan lyömätön, koska se sopii erinomaisesti sekä edellämainittuihin että liutaan muita ruokia
Hampurilaiset on jatkuvasti ruokagenressä siellä yläpäässä. On se kyllä sitäkin, mutta riippuu täytteistä ja raaka-aineista jolloin se saa jopa fine dining statuksen
Ota liha lämpiämään vähintään tuntia ennen kuin laitat sen grilliin. Jäin yksin kotiin grillin kanssa ja jouduin kysymään mieheltäni, miten se sytytetään
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.