Vaikka jouluvalmistelut jäivät tänä vuonna viime tippaan – kuusi koristeltiin aattoiltana ja jätän kertomatta tarinan hopeiden kiillotuksesta, mutta silti ehdin leipoa neljä taatelikakkua
rahkapullat, äidin nopea suklaakakku, Mojo-kastike ja kevyt marjasorbetti, joka. Muita huhtikuun suosikkeja olivat viljattomat Wilhelmiina-keksit, viljaton vuokaleipä (ilman vuokaa), thaikeittiön inspiroima broilerisalaatti, äidin
Tapani mukaan kokosin taas jouluksi kaikki pikkuherkut äidin kerrosvatiin, josta löytyy joka vuosi niin suklaariisimurot kuin nämä vadelmaiset pikkuleivätkin
)Pähkinäisiä raakasuklaapalloja, luumupiltin kanssa herkuteltua joulupuuroa, pinkkiä turkkilaista granaattiomenateetä, vaahtokarkein, chiasiemenin ja kookoshiutalein koristeltuja pipareita, homejuustoa ja konvehtimaistiaiset sekä äidin joululahjaan liittynyt patonki- ja suolakeksitarjoilu erilaisten päällisvaihtoehtojen kanssa - tänä jouluna ei oo ruoan laadussa ja maussa ollut kyllä valittamista
Taatelikakku. on perinteinen jouluinen herkku, mutta itse sitä ei ole tullut tehtyä kovinkaan. usein. Äidilläni on ollut hyvä taatelikakun ohje jossa on käytetty mm
Kirjottelinkin jo blogin facebook-sivuille, siitä miten tätä postausta tulee lykättyä aina. Oon ottanu tavotteeks, että ainakin kerran kuussa tekisin tämmösen "arkiräpsypostauksen", jossa on kuulumisia puhelinkuvien kautta - niihin kun tallentuu ne pienet arkisemmatkin jutut ja erilainen tunnelma
1 pkt taatelia (n. 200-250 g)2 dl vettä200 g margariinia2 munaa1,5 dl sokeria1 tl vanilj. sokeria1 dl kermaa2 tl soodaa3,5 dl vehnäjauhojaPaloittele taatelit ja keitä veden kanssa kunnes ne on pehmenneet