Koko Suomi leipoo alkoi viiko sitten, jossa ensimmäisessä jaksossa tehtiin pursotettuja pikkuleipiä. Pursota massasta tähtityllalla kahdenlaisia pikkuleipiä
Muistan jo lapsuudesta, että olen halunnut tehdä tällaisia kaksivärisiä shakkipikkuleipiä. Äiti oli ostanut/saanut sellaisen hassun pursottimen, jossa oli erilaisia teriä, jonka avulla sai pursotettua erimallisia pikkuleipiä
Erityisesti muistan rapeat kaneliässät ja kuinka hyviltä ne maistuivatkaan. Nämä kaneliässät pääsivät jo näin marraskuussa koristamaan kotimme kahvipöytää
Ruvetessani tekemään näitä pikkuleipiä, oli ajatuksena, että jos olisivat puoliksikaan niin hyviä kuin mureat kaneliässät ovat, niin kannattaisi näitä tehdä uudemmankin kerran
hillosilmäisiä pikkuleipiä. Tällä ohjella saat erittäin mureita ja melkein suuhun sulavia pikkuleipiä. Jos haluat tiiviimpiä pikkuleipiä jätä perunajauho pois ja korvaa vehnäjauholla