1 rkl öljyä. 1 rkl öljyä. Ah, palasin juuri kotiin viikon Levin-reissulta, ja kyllä me vain asumme niin kauniissa, upeassa, puhtaassa ja monipuolisessa maassa, jonka luonto on oikeasti vertaansa vailla
1 rkl öljyä. 1 rkl öljyä. Joulun aikaan on tullut useampaan otteeseen keiteltyä riisipuuroa. Riisipuuron teemme aina punaiseen maitoon, jolloin siitä saa ihanan mehevän ja sopivan rasvaisen
Mikäli margariini sotii maailmankatsomustasi vastaan, voit tietysti käyttää myös voita tai öljyä. Se vaan kuuluu lihapulliin, niinkuin mantelit riisipuuroon tai mansikat kesään
1 rkl öljyä. 1 rkl öljyä. Tarvitset (n. 20 kpl). Riisitäyte. 2 dl vettä. 2 dl puuroriisiä. 1 L maitoa. 1 tl suolaa. Kuumenna vesi kiehuvaksi ja lisää puuroriisi
Lisää seos riisipuuroon ja sekoita tasaiseksi. 1/2 dl öljyä. 1/2 dl öljyä. Viimeiseksi ateriaksi (heh, jos sellaisen listan nyt joku pyytäisi tekemään…) hummerin ja taskurapujen lisäksi valitsisin karjalaiset perinneherkut
vähän öljyä paistamiseen. Laita riisipuuroon tuplasuolat. Loppuviikkoa kohti emäntäkin aivan villiintyy. Ajattelin tehdä suolaista piirakkaa, jolla ei ollut vielä mitään nimeä - piirakkaan tuli karjalanpiirakasta tuttuja makuja eli rukiinen pohja, riisipuuroa, keitettyä kananmunaa, ultrakevyttä meetwurstia, sipulia, kotijuustoa ja suolakurkkua