Joulupöydässä pitää mielestäni olla kaikkien jouluähkyruokien lisäksi myös jotakin tuoretta ja raikasta ja ajattelin ratkaista ongelman tekemällä Pirkka-lehdessä julkaistun reseptin mukaan juustosalaattia
Salaatin ei aina tarvitse olla tylsä sekoitus vihreän eri värejä. Meksikolaisittain maustettu salaatti tuo mukavaa vaihtelua arkiruokiin ja se valmistuu todella nopeasti
Sekoita öljykastikkeen aineet keskenään ja sekoita kastike punajuurilohkojen joukkoon. Anna maustua jääkaapissa muutamia tunteja tai seuraavaan päivään
Somessa kuulemma kohkataan kasvissyönnistä. Kaverini oli jakanut tämän blogitekstin ja tajusin että olen itsekin kuullut viimepäivinä jonkinlaista vastarintaa
Sellaisenaan paistetun lihan kanssa vahva öljykastike pääsi oikeuksiinsa. Antiguas Reservas -viinin maahantuoja kyseli, haluaisinko testata kyseistä Cabernet Sauvigno´ta ja kirjoittaa siitä
Lihan kaveriksi herra Longfield kokkasi meille tosi herkullista välimeren salaattia, johon makua antoi grillattu halloumi sekä mukavan makuinen öljykastike
Sekoita öljykastike ja kaada salaatille. Sekoita ja anna maustua jääkaapissa tarjoiluun asti. Tarkista vielä pasta-papusalaatin maku ja lisää tarvittaessa suolaa ja pippuria
Tee öljykastike. Laita kaikki raaka-aineet tehosekoittimeen ja sekoita 30 sekunnin ajan. Kuori parsat, keitä ne napakan kypsiksi ja jäähdytä kylmässä vedessä