- Ruskista sipulirenkaita kevyesti öljyssä. - Kuori peruna, porkkana ja sipuli. Pihvien kanssahan kuuluu asianmukaisesti tarjolle laittaa myös haudutettua sipulia
Luomon Jouni Toivanen kypsentää taas parsansa öljyssä kevyesti paistaen ja hauduttaen, ohjeistus löytyy Luomon keittokirjasta ja oli muistaakseni myös Glorian ruokalehdessä, tavoitteena välttää maku- ja aromiaineiden karkaaminen keitinliemeen
Muotoile pihveiksi ja paista reilussa voissa ja öljyssä. Haudutettu sipuli on valkosipulikeiton ohella lemppari settejä joita sipuleista on tullut tehtyä
Kun kanankoivet ovat kypsiä mutta ei liian pehmeitä, ne paistetaan öljyssä pannulla ihanan rapeiksi. En tykkää veteen keitetystä perusriisistä, vaan sen pitää olla basmati- tai jasmiiniriisi, joka tehdään öljyyn ja runsaaseen suolaan keitettynä ja haudutettuna