Paista niitä aluksi kovalla lämmöllä öljyssä, jotta saat sokerin irtoamaan sipulista. Samoin sipulien hauduttaminen vie noin tunnin – tässäkään ei voi fuskata, muuten sipulit eivät karamelisoidu pehmeäksi hilloksi
Ruskista lihapalat kevyesti öljyssä. Hauduttaminen ja uunijuurekset. Pääsiäinen tarjoaa keskelle kevätkiireitä pienen rauhoittumisen hetken ja oivan tilaisuuden hitaalle ruoanlaitoille
Kuullota ne öljyssä ja lisää tomaattimurskat ja mausteet. p Tuo pekoni toi pyöryköihin niin ihanan lisämaun kuten niin teki myös tomaattikastikkeessa hauduttaminen
Pitkähkö hauduttaminen teki ihmeitä ja kastike oli taivaallisen makuista. Herkkupastaa hassulla mökkilautasellaBucatini all’ amatriciana (kahdelle reilusti)1 pieni sipulirypsiöljyä1 pekonipaketti1 tölkki kuorittuja tölkkitomaatteja½ chilipaprikavalkoviiniä noin desipekorinoa olisin halunnut (kuten ohjeessa), mutta Tohmikselta ei löytynyt, joten käytimme parmesaaniamustapippuriahippunen sokeriasitruunapippuria½ yksikyntinen valkosipulireilu ½ desiä kevyttä ranskankermaapastaaKuullotin sipulia ja valkosipulia pannulla öljyssä ja lisäsin sekaan pilkotun pekonin
Leikkaa se muutamaan osaan ja ruskista padassa kuumassa öljyssä nopeasti. Pintamauste pintaan hyvissä ajoin, hauduttaminen liemessä uunissa, riipimisen jälkeen kevyesti bbq-kastiketta sekaan ja viimeistely uunissa