Paista osa kanasta, makkaroista ja ravuista pannulla kauniiksi chorizon öljyssä. Astettele erikseen paistetut heppeet ihanuuden päälle ja lisää reilusti sileälehtistä persiljaa tai kuten kohderyhmä tässä versiossa, tuoretta korianteria
Pilko paprika ja lehtikaali, ja pyöräytä ne pannulla voissa tai öljyssä (tai voihan ne tuoreeltaakin tarjota mutta mun mielestä sointuu paremmin ruokaan kypsennettynä)
Pilko sipulit ja kuullota niitä riisin kanssa runsaassa öljyssä isolla pannulla. Kun riisi on kypsynyt ja imenyt nesteen itseensä, mausta se mustapippurilla ja lisää joukkoon paistetut soijapalat ja kasvikset
Muotoile massasta pienehköjä pihvejä ja paista öljyssä pinnoitetulla pannulla tai muurinpohjapannussa keskilämmöllä molemmin puolin kauniin kullanruskeiksi
Kuullota niitä hetken aikaa öljyssä. Lisää sekaan katkaravut. Lisää annoksen päälle muutama rapeaksi paistettu jättikatkarapu sekä oliiviöljyssä paistettuja krutonkeja
), suosittelen paistamaan ne ensin pannulla rapeiksi öljyssä ja hyppysellisessä paprikajauhetta. Kun parsat ovat hieman pehmenneet, lisää mukaan nokare voita, chilit sekä katkaravut, suola ja pippuri