100 g mantelijauhetta dl reseptejä

Täyteläiset mokkapalat; gluteenittomat ja maidottomat

Täyteläiset mokkapalat; gluteenittomat ja maidottomat

Plus ekaa kertaa tein että oli gluteenittomia sekä maidottomia. Tarkkanäköinen lukija huomasi että voihan on maitotuote eli ketä ei voi käyttää maitoa ollenkaan missään muodossa niin voinee korvata voin maidottomalla margariinilla
Mehevä sitruunakakku

Mehevä sitruunakakku

Kohteen lähettäminen sähköpostitseBloggaa tästä. 200 g huoneenlämpöistä voita/leivinmargariinia. 2 dl sokeria. 5 dlmantelijauhetta. 3/4 dl sitruunan mehua. 5 dl. 200 g huoneenlämpöistä voita. 2 dl sokeria. 5 dlmantelijauhetta. 5 dl
IHANAT VADELMA-VAAHTOKARKKILEIVOKSET

IHANAT VADELMA-VAAHTOKARKKILEIVOKSET

240 g Huoneenlämpöistä voita. 2 dl Hienoa sokeria. 2 dl Fariinisokeria. 2- 2½ dl Maitoa. 5 dl Vehnäjauhoja. 2 dlMantelijauhetta. 200 g vattuja. 1 dl vettä. 150g minivaahtiksia. 4 dl vispikermaa. 240 g. 2 dl. 2 dl. 2- 2½ dl. 5 dl Vehnäjauho. 2 dl Manteli. 200 g. 1 dl vettä. 150g min. 4 dl vispikermaa
Mehevä sitruunakakku

Mehevä sitruunakakku

Kohteen lähettäminen sähköpostitseBloggaa tästä. 200 g huoneenlämpöistä voita/leivinmargariinia. 2 dl sokeria. 5 dlmantelijauhetta. 3/4 dl sitruunan mehua. 5 dl. 200 g huoneenlämpöistä voita. 2 dl sokeria. 5 dlmantelijauhetta. 5 dl
Suomen suosituin VHH/LCHF kinkkupiirakka

Suomen suosituin VHH/LCHF kinkkupiirakka

350 g kinkkua 1 paprika 1 purjosipuli 1 prk ranskankermaa 2 dl kuohukermaa 2 munaa ½ tl suolaa 3 tl pippurisekoitusta 4 dl juustoraastetta. 100gmantelijauhetta eli noin 2 dl. 30g perunakuitua eli noin desin verran. 75g voita. 50g juustoraastetta. 350 g kinkkua 1 paprika 1 purjosipuli 1 prk ranskankermaa 2 dl kuohukermaa 2 munaa ½ tl suolaa 3 tl pippurisekoitusta. 4 dl juustoraastetta. 100gmantelijauhetta eli noin 2 dl30g perunakuitua eli noin desin verran. 75g voita. 50g juustoraastetta
Raikkaat sitruunapiirakat

Raikkaat sitruunapiirakat

SUKLAAPEIKKO ON NYT MYÖS INSTAGRAMISSA. ¾ dl sokeria. Löydät Suklaapeikon nyt myös Instagramista (@suklaapeikko)
Tomin keittiössä

Tomin keittiössä

400g luomulehmää. 1 dl Pirkan luomulaatuista tomaattimurskaa. 1 dl kermaa. 1 dl silputtuja jalapenoja. 5 rkl mantelijauhetta. 1 dl mozzarellaraastetta. 2 dl tomaattimurskaa. 1 dl tomaattipyrettä. Pippuria 400g luomulehmää. 1 dl Pirkan luomulaatuista tomaattimurskaa. 1 dl kermaa. 1 dl silputtuja jalapenoja. 5 rkl mantelijauhetta. 1 dl mozzarellaraastetta. 2 dl tomaattimurskaa. 1 dl tomaattipyrettä
Karpin helppo porkkanakakku

Karpin helppo porkkanakakku

5 dl karppisokeria YesDeli. 2 dlmantelijauhetta. 1 dl pofiberiä (perunakuitu). 200 g raastettua porkkanaa. 1 dl miedonmakuista oliiviöljyä ( muuta öljyä, tai sulatettua voita). 200 g maustamatonta tuorejuustoa. 1 dl stevia + tomusokeria YesDeli. 5 dl. 2 dlmantelijauhetta. 1 dl pofiberiä (perunakuitu). 200 g raastettua porkkanaa. 1 dl miedonmakuista oliiviöljyä ( muuta öljyä, tai sulatettua voita). 200 g maustamatonta tuorejuustoa. 1 dl stevia + tomusokeria Yes
Runebergin piiloleivokset

Runebergin piiloleivokset

½ dl sitruunamehua (tai appelsiinimehua tai maitoa). Runebergin päivän lähestyessä on ollut mukavaa huomata, että Kinuskileipomoissakin on jo otettu ennakkoa kansallisrunoilijamme merkkipäivään
Vegaaninen juusto | Vegan cheese

Vegaaninen juusto | Vegan cheese

½ dl kikhernejauhoja. Hummukset ja muut tahnat, pähkinä- ja siemenvoit sekä tietysti avokado ovat niitä tavallisimpia leivän kavereita mutta olen ollut kiinnostunut myös vegaanisista juustoista
Terveellisempi mustikkapiirakka

Terveellisempi mustikkapiirakka

fi ei petä koskaan ja sieltä löytyi tämä ihana, kaiken lisäksi gluteeniton ja maidoton, mustikkapiirakka