Jos teet neljän munan taikinan, laita täytteeseen hieman enemmän mascarponea ja kermaa. Jos tortun reunat ovat tummia ja kovia, leikkaa ne pois, ettei kääretorttu murru kääriessä
Pohjana on ihan tavallinen kolmen munankääretorttu. 3,5 rkl vehnäjauhoja. 2,5 rkl perunajauhoja. Laita uuni kuumenemaan 225 asteeseen. Leikkaa kääretorttulevy pitkiksi, noin 4 cm leveiksi suikaleiksi. Saat niitä todennäköisesti 5-6 kappaletta. 3,5 rkl vehnäjauhoja. 2,5 rkl perunajauhoja
Kaada kattilaan maito, maissitärkkelys, munan keltuaiset ja sokerit. Pohjasta ei tule myöskään yhtä höttöinen kuin tavallisesta kääretorttupohjasta vaan lopputuloksena syntyy tiivimpi kakkulevy
Käytä kakkujen ja kääretorttujen täytteeksi ja kuorrutukseen. 0,5 dl tummaa kaakaojauhetta. 150 g voita. Annos riittää hyvin 4 munan kakkuun. 0,5 dl tummaa kaakaojauhetta. 2 keltuaista 150 g voita
Kakusta täytyi tehdä gluteeniton, joten kääretorttu on tehty perunajauhoista. Jos käytät vehnäjauhoja, voit saada kakun kääretorttupinnasta niin kauniin, ettei se kaipaa kermavaahtoa
LEVYPOHJA (kääretorttu pohja)4 munaa 1 ½ dl sokeria 1 dl vehnäjauhojaVatkaa munat ja sokeri vaahdoksi, niin pitkään, että valuttamalla taikinaa vaahdon pintaan jää hetkeksi valuettu kuvio ja silloin mitä luultavimmin munan maku ei puske pohjasta läpi. KEVYEMPI MARJATÄYTE4 dl vaahtoutuvaa kevytvispiä 350 g rasvatonta maitorahkaa 400 g mustikoita (myös muut marjat käyvät) ¾ dl sokeria ¾ dl vaniljakreemijauhettaVaahdota ensin kevytvispi ja lisää sen jälkeen muut aineet. 350 g rasvatonta maitorahkaa
Tilauskakun jälkeen tein pienen kolmen munan testikakun omalle perheelleni, koska halusin nähdä, kuinka hyvä yhdistelmä kakkupohjasta ja täytteistä lopulta syntyikään