Kaada kattilaan maito, maissitärkkelys, munan keltuaiset ja sokerit. Kakkupohjan myös tekisin tulevaisuudessa mieluummin voisokeritaikinasta, koska se on jämäkämpi vaihtoehto kerroskakkuun ajatellen, että kakun pitäisi pysyä pystyssä
Tässä siis kakkupohjana oli meidän suklaamoussekakku-reseptillä tehdyt kaksi pienempää kakkua. Kakku sopii noin 12-15 hengelle. 250g voita. 150g tummaa suklaata. Esilämmitä uuni 175 asteeseen. 5. Kaada seos pellille ja paista noin 8-10min. 4 suurta munan valkuaista. 250g huoneenlämpöistä suolatonta voita. Vatkaa käsivatkaimella kunnes seoksen lämpötila on 65 astetta, tai kunnes kaikki sokerikiteet ovat sulaneet. Kun kaikki voi on lisätty, vatkaa seosta vielä 3-5 minuuttia. 5. 65-70g tummaa suklaata. 5. Sugar- 250g voita. 150g tummaa suklaata. 4 suurta munan valkuaista. 250g huoneenlämpöistä suolatonta voita. 65-70g tummaa suklaata
Erottele kolmen munan keltuaiset ja valkuaiset erilleen. Kaada taikina pellille. Vähän jouduin kyllä paistoaikaa muuttamaan ja uunin lämpötilaa nostamaan, sillä kakku ei meinannut millään paistua 150asteessa. Kakku oli siis uunissa 150 asteessa, 15 minuuttia, jonka jälkeen nostin uunin lämpötilaan 175asteeseen ja kakku oli uunissa vielä noin 25minuuttia. 1,5 dl sokeria. 150 g voita. 2,5 dl vehnäjauhoja. 1,5 tl leivinjauhetta. Paista kakkupohjaa uunista riippuen 150-175 asteessa, kunnes marenki on kauniin ruskea ja sen kuori on rapea. 150asteessa. 15 min. 175asteeseen ja kakku oli uunissa vielä noin. 25minuuttia. 1,5 dl sokeria
Vatkaa munan rakenne rikki, lisää ripaus suolaa sen koostumuksen parantamiseksi. Yleensä marenki levitetään päälimmäisen kakkupohjan päälle ja kypsennetään uunissa
Valmista nopea kakkupohjat vuokaan ja pellille. Jos tämä olisi varsinainen tilauskakku, hinta liippaisi reippaasti yli satasen, lähempänä 150 €. 10 munan Nopea kakkupohja suorakulmaiseen säädettävään vuokaan (n. 22cm x 25cm)4munan Nopea kakkupohjapellillemuurinharjoihin. 250g kaulintamassaamustaa väriäPME Arts & Crafts. 1,5 kertaisena muuten, mutta suklaata 350g (tässä. Leikkaa pellillä oleva kakkupohja neljään A5-kokoiseen osaan. 5. Laita jääkaappiin jähmettymään 15 minuutiksi. 250g kaulintamassaa
Vatkaa siirapin kiehuessa munan ja keltuaisen rakenne rikki ja vatkaa kerma vaahdoksi. Kakkupohja. Ota kakkupohjasta irtopohjavuoan kokoinen pala, laita pohja vuoan pohjalle
Kakkupohja. Kakkupohja. Tein 4 munan suklaisen täytekakkupohjanpellille ja leikkelin siitä kolme palaa. 1,5 dl sokeria. 500 g tomusokeria. 150 g tummaa suklaata. Kaada seos uunipellille ja paista 200 asteessa uunin keskitasolla n. 4 kananmunaa 1,5 dl sokeria. 500 g tomusokeria. 150 g tummaa suklaata