Jos teet neljän munan taikinan, laita täytteeseen hieman enemmän mascarponea ja kermaa. Jos tortun reunat ovat tummia ja kovia, leikkaa ne pois, ettei kääretorttu murru kääriessä
Pohjana on ihan tavallinen kolmen munankääretorttu. Paista leivinpaperin päällä uunipellille levitettynä noin 6 minuuttia, kunnes on kypsä. Leikkaa kääretorttulevy pitkiksi, noin 4 cm leveiksi suikaleiksi. Saat niitä todennäköisesti 5-6 kappaletta
Kaada kattilaan maito, maissitärkkelys, munan keltuaiset ja sokerit. Pohjasta ei tule myöskään yhtä höttöinen kuin tavallisesta kääretorttupohjasta vaan lopputuloksena syntyy tiivimpi kakkulevy
Kakusta täytyi tehdä gluteeniton, joten kääretorttu on tehty perunajauhoista. Jos käytät vehnäjauhoja, voit saada kakun kääretorttupinnasta niin kauniin, ettei se kaipaa kermavaahtoa
LEVYPOHJA (kääretorttu pohja)4 munaa 1 ½ dl sokeria 1 dl vehnäjauhojaVatkaa munat ja sokeri vaahdoksi, niin pitkään, että valuttamalla taikinaa vaahdon pintaan jää hetkeksi valuettu kuvio ja silloin mitä luultavimmin munan maku ei puske pohjasta läpi. 6-8 minuuttia. 6-8 min
Tilauskakun jälkeen tein pienen kolmen munan testikakun omalle perheelleni, koska halusin nähdä, kuinka hyvä yhdistelmä kakkupohjasta ja täytteistä lopulta syntyikään
Pohjia tässä kakussa oli yhteensä neljä kappaletta, á 4 munan pohjia. 200 astetta uunin keskitasolla, 6-8 min. Paista 200 asteessa uunin keskitasolla 6-8 min