Kakkupohja sopii hyvin pakastettavaksi. Valmista kakkupohja erillisen ohjeen mukaan. 5 munan 70 % -kakkupohja. 260 g valkosuklaata. 600 g mustaa tai valkoista vaniljamassaa. 260 g valkosuklaata. 600 g mustaa tai valkoista vaniljamassaa
Valmista sokerikakkupohja erillisen ohjeen mukaan. Viiden munan kakkuun passeli kostukemäärä on 2–2½ dl. 5 munansokerikakkupohja tai gluteeniton kakkupohja. 850 g mansikoita (6 ½ dl survosta). 6 dl kuohukermaa. 600 g mansikoita. Mehua kertyy noin 1,5 dl (sen voi halutessaan käyttää kostuttamiseen, mutta huomaa, että punainen mehu värjää vaalean kakkupohjan). 5 munansokerikakkupohja tai gluteeniton kakkupohja. 6 dl kuohukermaa
Leikkaa kakkupohja kolmeen osaan. 5 munan vaalea sokerikakkupohja. 600 g valkoista sokerimassaa. Paista sokerikakkupohja erillisen ohjeen mukaan halkaisijaltaan 24 cm. 5 munan vaalea sokerikakkupohja. 600 g valkoista sokerimassaa
Pohjataikinasta tulee kokonainen kakkupohja, josta voi leikata kolme levyä. Jos teet kakkupohjan edellisenä päivänä, se kannattaa säilyttää jääkaapissa
Irrota kakkupohja vuoasta ja anna sen jäähtyä. Tällä ohjeella teet soman pikkukakun noin 6 syöjälle. Kakkupohja on mitoitettu 15-senttiseen vuokaan, jolloin pohjasta tulee riittävän korkea ja sen saa leikattua neljään osaan. Sokerikreemiä tulee reilu annos ja se riittää vähän isompaankin (noin 3 munan) kakkuun. 2 munansokerikakkupohja. 2 ps (à 60 g) Meira Purppura nonparelleja. Valmista sokerikakkupohja erillisen ohjeen mukaan halkaisijaltaan 15-senttiseen vuokaan. 2 munansokerikakkupohja. 2 ps ( 60 g) Meira Purppura nonparelleja
Oikein onnistunut kakkupohja tällä tulikin. Toffeesydämen ohje oli Kinuskikissa leipoo -kirjasta. Tein tähän 4 munansokerikakkupohjan nyt ensimmäistä kertaa kahta juomalasia mittana käyttäen
Valmista sokerikakkupohjat erillisen ohjeen mukaan. Leikkaa kakkupohjat kolmeen osaan. Jos et halua tehdä kerroskakkua, voit tehdä samoilla määrillä yhden ison kakun (5 munan taikina 25-senttisessä vuoassa). 2 ja 3 munansokerikakkupohja. Paista 3 munan kakku 20-senttisessä ja 2 munan kakku 15-senttisessä vuoassa. 2 ja 3 munansokerikakkupohja
Anna jäähtyä ja leikkaa kakkupohja kolmeen osaan. 4 munansokerikakkupohja (tai gluteeniton kakkupohja). 600 g Philadelphia-tuorejuustoa. Valmista sokerikakkupohja erillisen ohjeen mukaan 24-senttisessä vuoassa. 4 munansokerikakkupohja (tai gluteeniton kakkupohja). 600 g Philadelphia-tuorejuustoa