Päätin aloittaa tummastasokerikakkupohjasta höystettynä vadelmasuklaalla. Vadelmasuklaa toimi myös aivan mahdottoman hyvin, pohjasta tuli mehevän suklainen mutta vadelma pääsi tummasta pohjasta myös oikeuksiinsa raikkaana ja yllättävän vahvana
Ja koska leivottavaa on paljon, ei kuvaamiseen tule kiinnitettyä niin paljon huomiota ja taustanakin taisi miltei joka leivonnaisessa olla tämä tumma lakana
4 munantummasokerikakkupohja. 60 g (n. Valmista tummasokerikakkupohja 24-senttisessä vuoassa erillisen ohjeen mukaan. 4 munantummasokerikakkupohja. 60 g (n
Tiikerin raidat tummaa suklaamassaa + mustaa pastaväriä. (Tässä postauksessa en laita tarkempaa ohjetta sokerikakkupohjaan ja sen värjäämiseen liittyvissä jutuissa, mutta mikäli lukijoiden keskuudessa ilmenee halukkuutta tarkemmista ohjeista riittävästi, niin laitan toki lisätietoja blogiin asti
Tummasuklaatäyte mustikoilla. Tummasuklaakreemi. Tummasuklaatäyte mustikoilla vuoassaan. 7 munantummasokerikakkupohja, ohje löytyy täältä. Valmista pohja ohjeen mukaan 26 cm halkaisijaltaan olevassa irtopohjavuoassa ja anna sen jäähtyä. 200 g tummaa suklaata. Aseta 26 cm halkaisijaltaan olevan irtopohjavuoan pohjalle leivinpaperipala. 175 g tummaa suklaata. 200 g tummaa suklaata. 175 g tummaa suklaata
Kuuden munan pohjan muutin neljän munan pohjaksi, tein sen 22 cm halkaisijaltaan olevaan irtopohjavuokaan. Tummasokerikakkupohja, vuoka halkaisijaltaan 22 cm (suluissa 25 cm vuoka). 4 munaa (6). 1/2 dl tummaa kaakaojauhetta (1/2 dl). 200 g tummaa suklaata. 200 g tummaa suklaata
Tummasokerikakkupohja suklaahipuilla. Tämän kakun teema muotoutui omaksi yllätyksekseni vasta kaupassa ja alkuperäinen idea oli tehdä suklaahipuilla höystetty tumma sokerikkkupohja marjamousse täytteellä
3 munantummasokerikakkupohja, joka jaettu kolmeen 12 cm irtopohjavuokaan. Yllätysvieraita. Pakastimesta valmiiksi paistetut kakkupohjat ja marjamousse esille