Smoothiet olivat jossain vaiheessa aamupalasuosikkeja ja niitä tulikin surauteltua harva se päivä. Viime syksynä innostus kuitenkin laantui ja vähään aikaan niitä ei tullut tehtyä ollenkaan
Eilen oli niin hyvä flow päällä treenien jälkeen, että innostuin leipomaan. Mustikkaa on pakkanen ja jääkaappi puolillaan, joten oli aika luonnollinen vaihtoehto käyttää mustikoita leivontaan
Huomenta ja hyvää tätä viikkoa. Meikkis kävi jo aamulla salilla heilumassa. Kyl se vaan tekee hyvää, vaikka eka ajatus herätessä on että ei saamari ei jaksa mut ihmeen hyvin sitä on vaan jaksettu
Kotona leivottu leipä, sämpylät ja rieskat ovat herkullisia ja sellaisia tulee leivottua usein, sillä samalla yleensä saa käytettyä hyödykseen erilaisia jämiä maitotuotteista kasviksiin
Moikka. Mun blogitauko venähtikin yllättävän pitkäksi ja nyt eletään jo joulukuuta, huh huh. Mulla on ollut tämän syksyn ehdottomasti kiireisimmät ja stressaavimmat pari viikkoa takana
Taas mustikkaresepti. Rakastan vispipuuroa, mutta mustikkavispipuuro oli minulle aivan uusi tuttavuus, vaikka päässä on aina ollut mielikuva ihanan värisestä ja makuisesta, kuohkeasta puurosta
Olen tässä tullut kokeilleeksi erilaisia smoothieita aamupalaksi. Sen olen oppinut itsestäni, että jos haluan herätä hyvällä tuulella, aamupalani täytyy olla lempeä
Viimeaikojen aamupalat ovat koostuneet lähes pelkästään chia-vanukkaista tai smoothieista. Tänäaamuna minun piti tehdä mehua, siivilöimällä kuidut talteen, mutta koska vitamix hoiti hommansa niinkin hyvin, siivilään ei juuri jäänyt mitään talteen otettavaa
Viimeaikoina herkulliset ja raikkaat smoothiet ovat tehneet come backin ruokavaliooni. Olen aina ollut sitä mieltä, että ruoan pitäisi olla mieluiten kiinteää, enkä halua juoda ravintoani