Amerikkalainen alkuruoka reseptejä

Melonia katkaravuilla

1. Leikkaa melonista kansi pois ja leikkaa tai koverra hedelmäliha kuoresta. Poista siemenet ja kuutioi hedelmäliha

Fenkolisalaattia sinihomejuuston kera

1. Huuhdo ja halkaise fenkoli ja leikkaa pois alaosan kova osa. Viipaloi puolikkaat. Kuumenna vettä kiehuvaksi kattilassa ja lisää fenkolinpalat

Gratinoidut simpukat kuorissaan

1. Harjaa simpukat tarkasti. Heitä pois avoimet simpukat jotka eivät sulkeudu, kun kopautat niitä pöytää vasten

Kanasalaatti leipäkrutongeilla

Aineista tulee kaksi pääruokasalaattia tai neljä alkuruokaa. Paista broilerin rintafileepihvit keskilämmöllä kypsiksi

Pastaa tomaattien ja oliivien kera

1. Tomaattikastike. Paista sipuli öljyssä. Lisää tomaattimurska ja tomaattipyree. Kuumenna kiehuvaksi, alenna lämpöä ja keitä 20 minuuttia

Tandoorikatkaravut

Tarjoile katkaravut lämpimänä alkuruokana. 1. Halkaise chilit pituussuuntaan, poista siemenet ja suikaloi chilit hienosti

Lohi-punasipuliceviche

1. Marinadi. Sekoita limemehu, sitruunamehu ja öljy. Mausta suolalla ja pippurilla. 2. Viipaloi lohi ja laita viipaleet vuokaan

Lohitartar avokadon kera

1. Kastike. Sekoita oliiviöljy, sokeri, sinappi, soija, suola ja pippuri. 2. Koverra avokadoista hedelmäliha ja paloittele isoiksi kuutioiksi

Pariisinsalaatti

1. Kastike. Sekoita sinappi ja viinietikka ja lisää öljy pienissä erissä. Mausta rakuunalla, ripauksella suolaa ja vastajauhetulla mustapippurilla

Turskaceviche sitruuna-limettimarinadissa

1. Kuori punasipulit ja leikkaa toinen viipaleiksi. Leikkaa sulatetut turskafileet pieniksi paloiksi. 2. Sekoita kulhossa limettimehu, sitruunamehu, oliiviöljy, chilijauhe, puristetut valkosipulinkynnet sekä ripaus suolaa ja pippuria

Ankeriasvoileipä

1. Voitele leipäviipaleet voilla ja peitä ne hyvin ohuin ankeriasviipalein. Hienonna ruohosipuli ja ripottele kalan päälle

Caprin pasta-simpukkasalaatti

1. Keitä pasta runsaassa, suolalla maustetussa vedessä pakkauksen ohjeen mukaan. Kaada lävikköön ja huuhtele kylmällä vedellä

Cattelin herkkusienisalaatti

1. Sekoita keskenään viinietikka ja sinappi ja lisää öljy hiljalleen. Suolaa ja pippuroi. Tämä on melko suuri annos, joka kyllä säilyy jääkaapissa parikin viikkoa