Ankankoipi uunissa reseptejä

Haudutettua ankankoipea ja kasvissalaattia

Kypsennä ensin 200-asteisessa uunissa 10 minuuttia ja pudota sen jälkeen uunin lämpö 95 asteeseen ja kypsennä vielä noin neljä tuntia tai kunnes luut irtoavat helposti lihasta
Ankankoipia veriappelsiinikastikkeella

Ankankoipia veriappelsiinikastikkeella

Porkkanan tehtävä on paitsi maustaa lientä avustaa sitä peittämään ankankoipiauunissa. Ankankoivet muhivat ensin uunissa veriappelsiinilla ryyditetyssä liemessä
Ankankoipiconfit á la Hans Välimäki, alle neljän euron!

Ankankoipiconfit á la Hans Välimäki, alle neljän euron!

Useamman tunnin uunissa hautunut ankka oli niin hyvää, että sitä syödään meillä jatkossakin. Jonkin sortin tarjoushaukattarena tuli muutama viikko sitten hamstrattua parin euron pakastettuja ankankoipia eräästä saksalaisesta elintarvikeliikkeestä
Nyhtää ankkaa uudella tavalla

Nyhtää ankkaa uudella tavalla

Ainakin jos sen valmistaa uunissa suussa sulavaksi nyhdöksi. Haudutin niitä pitkään uunissa ja lihasta tuli ihanaa (ja sitä tuli kahdesta koivesta nyhdettynä tosi paljonkin)
Ankka-hanhenmaksaterriini

Ankka-hanhenmaksaterriini

Osta purkillinen säilöttyjä ankankoipia. Kypsennä 170-asteisessa uunissa 45 minuuttia. 170-asteisessa uunissa
Laventelikana | Lavender chicken

Laventelikana | Lavender chicken

Jääkaapista nimittäin löytyy purkillinen jo pitkälti ennen joulua syötyjen säilöttyjen ankankoipien rasvaa, jonka keräsin talteen keittämällä desinfioituun lasipurkkiin

Ankkaconfit ja kaurarisottoa

Kaada ankanrasva ankankoipien päälle ja kypsennä 90-asteissa uunissa noin kuusi tuntia. Mausta ankanjalat suolalla ja pippurilla
Ankkaan tutustumista, portviiniä ja suklaata

Ankkaan tutustumista, portviiniä ja suklaata

Kypsennä ankanrintoja uunissa 125 ⁰C asteessa kunnes liha on saavuttanut haluamasi lämpötilan. Kypsennä ankanrintoja uunissa 125 ⁰C asteessa kunnes liha on saavuttanut haluamasi lämpötilan
Oiva pari: ankkaconfitpizzaa

Oiva pari: ankkaconfitpizzaa

Campo Viejoa sisältävällä mausteisella pizzakastikkeella, pehmeäksi haudutetulla fenkolilla, punasipulilla ja ankankoipiconfitilla (no oli kai vain ajan kysymys koska se rakastamani ankka pizzaankin päätyisi
Bigos eli puolalainen hapankaalipata

Bigos eli puolalainen hapankaalipata

Ankankoipia, tuoremakkaraa ja hapankaaliaHapankaalilaatikkoBulgarialaiset kaalikääryleetKotiliesi. Voit kypsentää padan myös uunissa 175 asteessa