Karamelisoiduista mustajuurista kirjoittaessani viittasinkin jo tähän ankanrinta-ohjeeseen. Kastike. Ankanrinta on vähän haasteellinen saada täydelliseksi, vaikka valmistusohjeet yksinkertaiset ovatkin
Kiillota kastike lopuksi voinokareella. Kastike. 600 g ankanrintaa. Nosta paistinpannu pois lieden päältä. Valuta irronnut rasva toiseen astiaan myöhemmin käytettäväksi
Ankanrinta on ihanan mehukasta roseisena, mutta koivet pitää kypsentää oikein kypsäksi ja mureaksi. Hyvään kastikkeeseen tarvitaan yleensä Demi glace -kastikepohja tai itsekeitetty liemi
Pakasteessa odotteli lidlistä ostettu tarjousankanrinta, jolle piti keksiä käyttöä. Tämä syötiin levittämällä kastiketta rieskaa muistuttavan leivän päälle, sitten ankkaa sekä kurkkua ja kevätsipulia, tässä tapauksessa ruohosipulia ja sitten vain kääräistiin ja naustiskeltiin
Ankan kaveriksi tulivat kermaperunat ja allaolevana ohjeenakin näkyvä kermainen appelsiinikastike. Tällä kertaa koehenkilön pyynnöstä päädyin tekemään hunajassa ja soijassa pyöritettyä ankanrintaa
Ankka sai lautasella kaverikseen kirsikkateeman mukaisesti pistaaseilla täytettyjä kirsikoita sekä kirsikkakastiketta, joiden hieman makeankirpeä maku täydensi hyvin ankan rasvaisuutta
Vaikka lyhensin kypsennysaikaa ankanrintaa viikunakastikkeella –ohjeesta reippaasti, meinasivat fileet melkein kypsyä yli, minä kun tykkään punaisesta ankasta
Rullien kylkeen keittelin maukasta aasialaishenkistä barbecuekastiketta, joka dippikastikkeen lisäksi toimisi nimensä mukaisesti mainiosti varmasti myös grillauskastikkeena