Ankanrinta uunissa reseptejä

Ankanrinta ja karpalokastike

Karamelisoiduista mustajuurista kirjoittaessani viittasinkin jo tähän ankanrinta-ohjeeseen. Ankanrinta on vähän haasteellinen saada täydelliseksi, vaikka valmistusohjeet yksinkertaiset ovatkin

Paahdettu ankanrinta ja marjakastike

Jälkikypsennä liha 200-asteisessa uunissa 10-12 minuuttia. 2 ankanrintaa. 1. Tee ankanrintojen nahkapuoleen ruudutus terävällä veitsellä
Appelsiinimarinoitu ankanrinta

Appelsiinimarinoitu ankanrinta

400 g ankanrintaa. Kuivaa ankanrinnan pinta ja nosta lihat kuumaan paistinpannuun nahkapuoli alaspäin. Ruskista molemmat puolet ja nosta ankanrinnat alumiinifolioon päälle

Paahdettu ankanrinta

Tarjoile ankanrinta karamelliperunoiden ja lakkakastikkeen kera. Kypsennä fileitä uunissa vielä noin 10–12 minuuttia. noin 800 g ankanrintaa
Ankanrintaa kirsikkakastikkeella

Ankanrintaa kirsikkakastikkeella

Viimeistele ankanrinta-annokset mustapippurilla, sormisuolalla sekä esimerkiksi muutamalla tuoreella timjaminlehdellä
Canard à l’orange

Canard à l’orange

Appelsiinillä maustettua paahdettua ankanrintaa, kullankeltaisia appelsiinifileitä vitivalkoisen perunalumen ja vihreän pippurisen vesikrassin kera

Hoisin ankanrintaa

Kypsennä uunissa 180c n. 4 kpl ankanrintafilettä. Tee ankan rasvaan ristikkäisviillot ja laita fileet kylmään pannuun

Paistettua ankanrintaa

4 luutonta ankanrintaa. 1. Kuumenna uni 225 asteeseen. Hiero ankanrinnat sisä- ja ulkopuolelta sitruunalohkoilla
Ankkkaa ja situuna-taleggio-risottoa

Ankkkaa ja situuna-taleggio-risottoa

Pääsiäisenä syödään, usein kyllästymiseen asti, lammasta ja vaikka lampaasta kovasti pidänkin, sunnuntain ruokalistalla oli ankka ja tarkemmin sanottuna ankanrinta
Ankkaa voikukalla ja karhunputkella

Ankkaa voikukalla ja karhunputkella

reseptikilpaluun sain tietenkin pullon maisteltavaksi ja totesin että ankanrinta. Ankanrinta kokonaisena paistaminen on helppoa ja ruoan vaikein vaihe on