Karamelisoiduista mustajuurista kirjoittaessani viittasinkin jo tähän ankanrinta-ohjeeseen. Ankanrinta on vähän haasteellinen saada täydelliseksi, vaikka valmistusohjeet yksinkertaiset ovatkin
400 g ankanrintaa. Kuivaa ankanrinnan pinta ja nosta lihat kuumaan paistinpannuun nahkapuoli alaspäin. Ruskista molemmat puolet ja nosta ankanrinnat alumiinifolioon päälle
Ankanrinta on aina hyvä idea, ainakin näin omasta mielestä. 2 ankanrintaa. Käännä lihat nahka ylöspäin ja paista 200-asteisessa uunissa kunnes lihan sisälämpötila on 53-55 astetta. 2 ankanrintaa
Ankanrinta on ihanan mehukasta roseisena, mutta koivet pitää kypsentää oikein kypsäksi ja mureaksi. Rakastan noita uunissa pehmenneitä valkosipulin kynsiä, joissa on niin makea ja pehmeä maku
Pääsiäisenä syödään, usein kyllästymiseen asti, lammasta ja vaikka lampaasta kovasti pidänkin, sunnuntain ruokalistalla oli ankka ja tarkemmin sanottuna ankanrinta
reseptikilpaluun sain tietenkin pullon maisteltavaksi ja totesin että ankanrinta. Ankanrinta kokonaisena paistaminen on helppoa ja ruoan vaikein vaihe on