Ota liha uunista ja anna vetäytyä hetki folion sisällä. Karamellipossu ja mallaslantut (4. Tällaiset reseptit lähtivät Vuoden makein herkku -kilpailuun
Nosta liha liemestä kypsennyksen jälkeen ja anna hieman jäähtyä. Tämänkertainen pulled pork sai vivahteensa Farangin karamellipossun -ohjeesta, ainakin tuon karamellin osalta
Anna kiehua keskikovalla lämmöllä ja lisää kalakastike, riisiviinietikka ja fariinisokeri. Kun keittokirjoista ei löytynyt sopivaa ideaa, sain inspiraation monella taholla kehutusta ja kohutusta Farangin karamellipossusta sekä sen varianteista eli nopeista karamellikanoista Suolaa ja hunajaa -blogissa ja Masutoaitemu-blogissa
Kiehauta liha marinadissa ja anna kastikkeen saostua. Ennemmin olen jo tehnyt Thaimaalaista karamellipossua useampaankin otteeseen, mutta tämä oli vielä aavistuksen makeampaa
Kääntele ja anna paistua hetken. Mukana on myös legendaarisen karamellipossun ohje. Tämä on ensimmäinen kokeilemani ohje Tomi Björckin kirjasta Huippukokin kotiruokaa
" Kannattaa huomioida, että possun valmistaminen tulee aloittaa päivää ennen sen tajoamista. Tein tänään Matti Wikbergin ja Tomi Björckin reseptiä mukaillen suussa sulavaa Farangin karamellipossua
Riisi ei minun mielestäni tämän ruuan kanssa oikein sovi, mutta jos on tottunut hiilihydraattilisukkeeseen aterialla niin ehdottomasti kannattaa keitellä pari annosta basmatiriisiä