Ota uunista lämpö pois ja anna juustokakun hyytyä jälkilämmössä n. Kakku on sopivaa, kun se on hyytynyt reunoilta mutta on keskeltä vielä selvästi märkää ja hyllyvää
Anna muffinssien jäähtyä ennen kuorrutteen valmistamista. No, ravintolapäivän suunnitteluun, yleiseen panikoimiseen ja ihmettelyyn, että mitäs sitä on tullut tehtyä
Anna jäähtyä huoneenlämmössä ja nautiskele vaikka avokadon kanssa. Muokkasin sitä hieman makupreferenssieni (ja jo osittain täytetyn leivontakulhoni sisällön) mukaan
Murskaa keksit ja sekoita sulatetun voin kanssa, kunnes lopputulos muistuttaa märkää hiekkaa. Kaada vuokaan ja anna hyytyä jääkaapissa yön yli, vähintään 4 tuntia
Hammastikkutestillä kannattaa tarkkailla. Kun märkää taikinaa ei tartu tikkuun, kakkupohja on valmis. Anna pohjan jäähtyä 5 minuutin ajan vuoassa, sitten kumoa se jäähtymään pöydälle tai ritilälle
Anna jäähtyä hetki ja pyörittele pähkinöitä käsien välissä niin, että kuoret irtoavat. Jos taikina on liian märkää, voit lisätä hiukan pähkinärouhetta, tai liian kuivaan taikinan vuoron perään kookosöljyä ja siirappia rkl kerrallaan
Niissä kannatta tosin pitää leivoskoko maltillisena, ovat ainakin omaan makuun melkoisen makeita. Pohjien jäähtyessä pese vuoka (vuoat), tarvitset sitä (niitä) vielä
Se kattila kannattaa kuitenkin jättää sinne kaappiin, sillä minulla on teille mukavaa kerrottavaa. Seuraavassa esitän kiistämättömät argumentit raakadonitsien puolesta
Sen tekeminen on varsin helppoa, mutta koska soijajugurtin tulee valua ja manteleiden liota yön yli, kannattaa tämän kakun tekeminen jaksottaa kahdelle päivälle
Suklaakuorrutus kannattaa tehdä juuri ennen tarjoilua ja kakku kannattaa ottaa huoneenlämpöön ennen tarjoilua, niin se on pehmeämpi ja sitä on helpompi leikata