Appelsiini pannacotta reseptejä

... ja jälkiruuaksi keitettyä kermaa!

... ja jälkiruuaksi keitettyä kermaa!

Keltainen makukastikekerros on soseutettu purkillisesta valutettuja säilykemangoviipaleita (ei siis purkin nestettä mukaan) ja yhden ison appelsiinin kalvottomista lohkoista
MÄMMI/2

MÄMMI/2

Kaunis pikari, pannacotta ja appelsiini tekevät pääsiäisherkusta ihan salonkikelpoisen jälkiruoan. Kuumenna kerma kiehuvaksi ja lisää appelsiinin kuoriraaste
Appelsiini Panna Cotta

Appelsiini Panna Cotta

Vinkki valmista pannacotta jo edellispäivänä hyytymään. Mittaa kaikki ainekset kasariin. Kuumenna kiehuvaksi ja anna kiehua noin minuutti
Mantelinen valkosuklaapannacotta

Mantelinen valkosuklaapannacotta

Pannacotan kaveriksi asetellaan sitruunan ja appelsiinin viipaleita pirteää makua ja väriä antamaan. Vuoat kastetaan lämpimään veteen ennen pannacottan irrottamista, reunat irrotetaan varovasti veitsellä ja pannacotta kaadetaan tarjoilulautaselle
Suomalaista einettä

Suomalaista einettä

Purista puolesta appelsiinista mehu ja kaada sipuleiden päälle. Lakkapannacotta ja lakkakastike. Sekoita öljy, puolikkaan appelsiinin mehu, sinappi, sokeri ja mausteet tasaiseksi kastikkeeksi