Appelsiinisuklaakakun ohje. ½ dl appelsiinimehuaKoristelu. ½ Kismet Fazerina -suklaavohveliTee näin. Hienonna keksit sekä pohjaan tuleva Kismet Fazerina
)) Kakun makumaailma on aikamoinen sikermä ilman suuria suunnitelmia, mutta niin vaan vanilja, appelsiini ja valkosuklaa muodostavat ihanan yhdistelmän
Sulata voi ja murskaa keksit. Tällä kertaa teimme appelsiinin makuista suklaamoussekakkua. Sulata liivatteet appelsiinimehun seassa kattilassa liedellä
Murskaa keksit. Sulata voi mikrossa ja sekoita siihen keksimurska. Täytteessä puolestaan maistui selvästi suklaa ja appelsiini, appelsiini ehkä jopa hieman liikaa minun makuuni, mutta kakku katosi kyllä melko nopeasti ja lapset taistelivat viimeisestä kakkupalasesta
kolmen suklaan kakku. Murskaa keksit ja sekoita joukkoon voi. Kakkuun päätin saada hieman vaihtelua suosimalla ulkomaalaisia suklaita, joten tänä vuonna kakku ei ole kolmen suklaan, vaan kolmen maan kakku
En ole koskaan ollut Fazerinan ystävä (suklaa ja appelsiini ei vaan mielestäni toimi yhdessä) ja vähän epäilytti, kun Bites-palat ja pohjassa käytetyt keksit paistuivat reilusti appelsiinilta