M. a. n. t. e. l. i. k. s. h. y. j. ä. p. r. o. u. v. ,. ö. m. d. K. L. P. H. c. ô. J. S. R. -. f. (. ). V. g. z. A. T. b. U. O. E. I. 2. 3. 5. 0. 1. 4. /. C. G. é. B. N. 6. d l
A. r. t. i. s. o. k. a. l. v. e. m. n. u. h. ä. y. p. I. T. j. ,. d. O. ö. -. P. S. M. J. R. c. C. f. (. 2. g. ). 4. 3. 1. &. K. *. ". L. 5. V. N. 0. b. c m
Hyvää sunnuntaita ja tervetuloa uudet lukijat. Minun piti postata tämä ohje jo muutama päivä sitten. Sitten tupashti Indiedays Blog Awards äänestys ja se ei-niin-putkeen mennyt korvapuustipäivä
Broilerin jauhelihasta tehty pizzapohja onnistui yli odotusten. Ja odotukset olivat valmiiksi korkealla, koska olen aikaisemmin tehnyt jauzzaa, jauhelihapizzaa naudan jauhelihasta, joka oli perheessämme menestys
Shakshouka on alunperin, lähteestä riippuen, Israelilainen, Tunisialainen, Libyalainen, Algerialainen, Marokkolainen tai Egyptiläinen ruoka, jossa pohjana on mausteinen tomaattikastike
Pääsiäinen häämöttää jo horisontissa eikä päivien suunnitelmista ja ruoista ole vielä mitään tietoa. Ensipuraisu pääsiäiseen otettiin kuitenkin viikonloppuna kokkaamalla alkuruoaksi hernepihvejä savulohella K-Ruoka -lehdestä
Punajuuri-vuohenjuustopaistos sopii niin hyvin pimeneviin syysiltoihin. Olen vasta viimevuosina alkanut tykätä sekä vuohenjuustosta että punajuuresta, joten paistos on eräänlainen supercombo minun makuuni
Jääkaapissa oli odotellut jo jonkin aikaa pussillinen maa-artisokkaa. Kaapista löytyi myös tukusta mukaan lähtenyt tetra kookoskermaa ja mietin että voisiko niistä kahdesta valmistaa vähän erilaisen makuisen maa-artisokkakeiton