Aulen reseptejä

Aulénin hirvi-fenkolisoppa

Aulénin hirvi-fenkolisoppa

Kuumenna uuni 250-asteiseksi. Sivele hirvenlihaan vähän öljyä ja laita uuniin ydinluiden kanssa, jos niitä on

Marc Aulén: Sopat!

Kuva. Gummerus Oy. Aulénin ruokafilosofiassa hyvä ruoka ei ole rahasta kiinni. Brysselissä syntynyt, mutta jo 1976 Suomeen muuttanut kokki tuli tunnetuksi Hakaniemen hallissa toimineen Soppakeittiön kokkina

Master di cucina professionale - Coquis - Ateneo Italiano della Cucina

Pari vuotta sitten bloggariparin roomalainen-puolisko Filippo opiskeli A tavola con lo chef koulussa ensin apukokiksi ja vielä varsinaiseen kokki-tutkintoon (cuoco professionale) asti, mutta päätyi käytännönsyistä jatkamaan työskentelyä toimistolla perheyrityksessä

Sopat!

Marc Aulenin uusi Sopat kirja on ilmestynyt ja päässyt meillä jo koekäyttöönkin. Ohjeet eivät ole vaikeita, vaan kautta koko kirjan heijastuu Aulenin hieno filosofia siitä, että hyvä ruoka ei ole rahasta kiinni