Sain jo jokin aika sitten arvostelukappaleen Sopat. -keittokirjasta, mutta kirjan saapuessa en ollut sopallisessa mielentilassa, joten opus jäi siltä kertaa
Keittiössä on vino pino keitto- ja leivontakirjoja ja lähiaikoina pino onkin kasvanut entisestään, kun olen saanut erilaisia reseptikirjoja blogin kautta
Kuva. Gummerus Oy. Aulénin ruokafilosofiassa hyvä ruoka ei ole rahasta kiinni. Brysselissä syntynyt, mutta jo 1976 Suomeen muuttanut kokki tuli tunnetuksi Hakaniemen hallissa toimineen Soppakeittiön kokkina
Pari vuotta sitten bloggariparin roomalainen-puolisko Filippo opiskeli A tavola con lo chef koulussa ensin apukokiksi ja vielä varsinaiseen kokki-tutkintoon (cuoco professionale) asti, mutta päätyi käytännönsyistä jatkamaan työskentelyä toimistolla perheyrityksessä
Marc Aulenin uusi Sopat kirja on ilmestynyt ja päässyt meillä jo koekäyttöönkin. Ohjeet eivät ole vaikeita, vaan kautta koko kirjan heijastuu Aulenin hieno filosofia siitä, että hyvä ruoka ei ole rahasta kiinni