Ystäväni alkuruokalautanen näytti aivan yhtä upealta, mitä omani. Oma alkuruokavalintani oli maalaismaksapateéta ja glaseerattua mustikkaa (9,50 €). Avocadoa ja palmunsydäntä (9,50 €)
Avocadoa. Revi pesty salaatti lautaselle ja lado päälle pilkotut mansikat, vesimelonin ja avocadon palat, sekä saksanpähkinät ja pannulla kevyesti paistettu vuohenjuusto
with shanghainese “jolo”, woba, sugar snap peas, avocado and lemon, I chose foie gras “mui choy” caramel ice-cream, green apple and ginger bread, which was the highlight of my lunch
Cube salmon, avocado, tomato and grape fruit flesh. Form a tower of tomato-avocado-grapefruit mix using a cylinder form (can be made by removing bottom and top of a tin can), press gently
Avocadoa olisi voinut olla ehkä enemmänkin. Tähän cheviceen sain innoituksen Sikeltä ja resepti noudatteleekin melkein kirjaimellisesti Siken ohjetta, jota tehtiin helmikuussa 2013 Rakkaudella ruokaa ohjelmassa
Kuori ja kuutioi avocado ja lisää. Kuten hämärästä kuvasta näkyy, menu piti sisällään alkuruokana ihanan pehmeää avokado-keittoa, fajitaksia sen sadalla täytteellä pääruoaksi ja jälkkäriksi melko huh, tuimat chili-omenat