Klassinen, jos ei viikottain niin ainakin kuukausittain nauttimamme alkupala syntyy, kun avokado täytetään yksinkertaisesti turkkilaisella jogurtilla ynnä mielialan mukaan joko savuporolla tai katkaravuilla
Lohi-avokado snack (alkupala/tapas). Ai niin ja noita avokado siipuloita ei saa unohtaa. Tarkotus oli julkaista joku ihana kasvisresepti, ihan vaan sen kunniaks että oon nyt viikon räpiköiny kasvisruoka reseptien seassa, syöny ja syöttäny perheelleni keitoksiani
kvinoasalaatilla täytetty avokado. alkupala. klementiini-avokado-lohisalaatti. alkupala. alkupala. Aina juhlapyhien alla tulee selattua niin ruokalehtiä kuin nettiäkin ja mietittyä parasta mahdollista yhdistelmää alku-, pää- ja jälkiruoaksi
Avokadokreemi. Kuori avokado, poista siemen ja koverra malto. Soseuta avokado käsin tai koneella ja sekoita siihen limettimehu, murskattu puolikas valkosipulinkynsi, kerma sekä suola ja pippuri
Puolita avokadot ja poista siemenet. Soseuta avokadojen malto ja sekoita joukkoon suolaa ja pippuria. Nosta avokadososenokare jokaiselle kalkkunaviipaleelle ja kääri ne rullalle
Sitten vajaa vartti uunissa, sillä välin ehti tehdä salsat ja pilkkoa avokadot sekä kerätä liikkavaatteet ja vesipullot, ja sitten nopea syötävä olikin valmis
Maukkaan marinoidun tofun, papujen ja avokadon kera se on täydellinen kevyt ateria. Paista kuumalla pannulla pari minuuttia ja tarjoile kukkakaaliriisin, papujen, viipaloidun avokadon ja extrachilin kanssa