Originaaliohjeessa käytetään sisäfileetä ja kastike tehdään etukäteen erikseen puna- ja portviinistä, mutta emme halunneet heittää hukkaan hyvää liemipohjaa ja teimme kastikkeen nopeasti siitä
Nosta leipäpalan päälle salaatinlehti, pihvi, tomaattia ja sipulia, suihki kasvisten päälle oliiviöljyä ja balsamicoa, valuta päälle (reilusti) juustokastiketta ja nosta toinen leipäpala päälle
Kastike. ketsuppia tai chilikastiketta maun mukaan. Sekoita ranskankermana sopiva määrä ketsuppia/ chilikastiketta, sinappia, hunajaa, Alavuden öljynpuristamon rypsiöljyä tai muuta vastaavaa
Lisää punaviini, balsamico ja sokeri. Monitahoinen punaviinikastike on niin hyvää. Punaviinikastike. suurusta maizenalla, jos sinulla ei ole aikaa keittää kastiketta kasaan
Kippaa uuniastiaan, lisää suola, sokeri, balsamico ja vesi. Kastike tehdään Escoffierin linjasta poiketen valmiista fondista, mutta siltikään se ei ole viiden minuutin homma