n valmistama, hieman hapokas Béarnaise – kastike viimeisteli annoksen. Béarnaise – kastike. Vatkaa sitten joukkoon loppu kirkastettu voi ja mausta kastike suolalla ja cayennepippurilla
Täyteläinen kastike sopi erittäin hyvin pihvin kanssa. Nosta kattila hellalle pienelle lämmölle ja vispaa kastiketta koko ajan voimakkaasti kuumennuksen ajan
Bearnaisekastiketta tehtiin ensimmäistä kertaa, mutta menetelmä oli tuttu hollandaisekastikkeesta. Kuuma voisula toki lämmittää kastiketta itsestään, mutta kastike saattaa pelkästään sen lämmön varassa jäädä haaleaksi
Itse teen bearnaisen aina tällä Hans Välimäen ohjeella. Tänään mansikkavaahtiksen keittiössä itse tehtyjä lohkoperunoita, possun leikettä wieninleikkeeksi tehtynä, päälle paistettuja persikoita ja ihanaa bearnaisekastiketta
Kaada kasariin keltuaiset ja kypsennä kastiketta koko ajan sekoittaen. Kun kastike on saostunut nosta se pois vesihauteesta ja lisää paloiteltu voi joukkoon edelleen sekoittamista jatkaen
Ruoan salaisuus on bearnaise-kastike joka mehevöittää muuten ehkä mauttoman tonnikalan ja riisin. Valmista bearnaise kastike myös pakkauksen ohjeen mukaan
Muista että tämä kastike on vaikea lämmittää uudelleen ja pitäisi syödä heti. Kastike. Ota kattila pois liedeltä ja lisää voisula koko ajan sekoittaen, kunnes sinulla on kaunis ja kiinteähkö kastike
Sekoita kunnes kastike on paksua, tasaista ja kiiltävää - täydellistä. Meillä kokkaa koko perhe. Mies vastaa yleensä lihapuolesta ja grillaamisesta, minä pyöräytän kastikkeet, salaatit ja keitot, tytär on mestari tekemään mm