Riko munat kukin omaan pieneen astiaan (esim. Anna kypsyä 2 minuuttia ja nosta reikäkauhalla talospaperille valumaan siksi aikaa kun valmistat loput uppomunat
Kananmunat à la Benedict luotiin alun perin Delmico’s- -ravintolassa Manhattanilla. Älä päästä vettä kiehumaan, etteivät kananmunat kypsy liian nopeasti
Klassikon paluu aamiaispöytään eli kananmunat à la Benedict. Kun Oscar Tschirky, kuuluisa maître d'hôtel kuuli tilauksen, lisäsi hän sen aamiaismenyyseen pienine muutoksineen eli paistettu englantilainen muffinssi, briossi kai meillä, muutti paistetut kananmunat uppomuniksi
Benedictin tai Benediktinmunat. Mutta Benediktin munat sopivat myös hyvin pääsiäisen munateemaan. Benedictinmunat eivät ole mitään laihdutusruokaa, mutta ne sopivat sen sijaan oivallisesti brunssille tai myöhäiselle aamiaiselle pitkän ja kosteamman pitkään venyneen juhlaillan jälkeen ja siinä yhdistyvät sekä hiilihydraatit englantilaisista muffineista rasvaisen kiiltävän keltaisen Hollandaisekastikkeesta että suolainen rapean pekonin muodossa
Munat ovat ajankohtaisia pääsiäisenä. Keltuaiset ja kokonaiset munatkin kyllä vaahtoavat jonkin verran, mutta jos ruokaohjeessa käsketään vatkaamaan valkuaisia, se tarkoittaa ehdottomasti täysin rasvasta puhtaita valkuaisia
Kananmunat ovat herkkua ihan vain omana itsenään ja täältä löytyy monta munaruokaa muun muassa juustomunia lautasella sekä tavallisia pannulla paistettuja pannumunia ja pannumunia kylmäsavulohella