Gluteeniton berliininmunkki on kaupassa tai kahvilassa melkoinen harvinaisuus. Berliininmunkkien pinnalla oleva vaaleanpunainen sokeritahna on pomadaa, eli sokerista, glukoosisiirapista ja vedestä valmistettua kuorrutetta (joka on värjätty)
Jaa taikina kahteen osaan. Kauli osat jauhotetulla leivinpöydällä puolen sentin paksuisiksi levyiksi. Paina toiseen levyistä juomalasilla kevyet merkit, älä käytä terävää muottia
Vielä ehtii hyvin paistaa munkkeja vapuksi. ) Tämä ohje on peräisin vanhasta vuodatuksen blogistani. 30–40 kplTaikina1 annos munkkitaikinaaTäyteOmena- tai vadelmahilloaKuorrutus4 dl tomusokerian
SynttärikakkuNyt on se hetki, kun peilistä katsottaessa rypyt alkavat koristamaan silmäkulmia ja tuo lähenevä kahdenkymmenen ikävuoden huippulukema on lähellä
No, googlettelua ja lueskelua ajan kuluksi ja aika äkkiä törmäsinkin minulle tässä yhteydessä uuteen termiin Pomade, josta tuli mieleeni vain berliininmunkkien sokerikuorrute