Nyt on jälleen blinien aika. Blinit on alkujaan ilmeisesti venäläisestä ruokaperinteestä lähtöisin. Oli miten oli, maslenitsaa vietetään naapurimaassamme herkuttelemalla kunnon rasvaisilla herkuilla ja niihin kuuluu ehdottomasti blinit
Kirkasta voita blinien paistamista varten. Tätä voita käytetään blinien paistamiseen. Laita blinipannut kuumenemaan ja laita jokaiseen lusikalla kirkastettua voita niin että pannun pohja peittyy
En muistanutkaan miten hyviä kunnon blinit ovat. Taikina tehdään kaikessa rauhassa juuresta lähtien ja blinit paistetaan blinipannulla kirkastetulla voilla
Blinit ovat maukkaita köyhänmiehen mädilläkin, eli merilevästä valmistetuilla "kasvismädeillä". Blinitaikinaan löytyy versioita joihin tulee olutta, ja taikinaa ei käytetä ollenkaan
Blinit tai venäläiset suolaiset lätyt. Tässä on muutama vaihtoehto valmistaa kunnollinen blinitaikina. Kolmas, aito ja niin lähellä alkuperäistä blinitaikinaa löytyy Paista
aika kaivaa blinipannut kaapin perältä ja nautiskella näistä naapurimaamme ihanista herkuista. Parhaat blinit tehdään pitkään hapatetusta taikinasta, jolloin lopputulos on erityisen maukas